Alla inlägg under juli 2008

Av sanna - 26 juli 2008 13:39


...Oh my god!


Vad är det med killar? I don't get it... Snacka om att inte kunna ta ett nej och sen är det jag som är tom? Kokar du på det lella sa jag?!


Igår var en väldigt lååång men trevlig dag...va och käka lunch med Jenfa på Lounge, Lollo gör världens goaste kycklingsspett! Gick till Punkten och väntade tills Emmi sluta och sen gick vi till Lounge en sväng...sen dog vi lite lätt på Emmis soffa!


Gick hit och städa lite snabbt, det va inte en sekund för sent...för nu va det inte dammråttor i hörnen längre, det liknade mer dammelefanter!  Larsson kom hit och sen efter en stund kom Jenfa, Marcus och Toffe och vi flytta till baksidan och drack öl...tror vi hamnade mitt i ett getingbo för det var hur många getingar som helst! Vi flyttade för Toffe såg lite lätt panikslagen ut... Johan, Nancy och Jonas kikade förbi en sväng och så spelade vi lite kubb...vi förlora, två ggr! Allt va kungens fel!



Luktar fötterna illa?! hmm..?


 

Krullis och Larsson


Emmi argöga... 


Flinns lillefull innan hon däcka på min soffa...fullöga sa jag!


Flyttade oss innåt efter att min alkis granne blev suröga och klagade som vanligt! Han skulle upp och jobba, TROLIGT!? Rickard och hans kompis kom förbi och vi spelade switch fast med tärningar, min kortlek ligger ju i Arvika! TypiSKT! Grannen kom ner och drack lite öl också...


Nu är jag bakfull och ska dö lite i min soffa...ikväll blir det grillning vid Öresjön! Jag ska nog vara nykter idag dock, pallar inte att vara bakis i denna värmen!



Av sanna - 24 juli 2008 02:17



Träffade en kille för nån månad sen jag har känt i några år...han är liksom en sån kille som alltid har funnits runt omkring och som jag har skrivit med på msn, hånglat med nångång på fyllan och sådär, men som det aldrig har blivit nånting av riktigt...


Till slut så gör jag slag i saken och han sover hos mig efter en utekväll...han sover hos mig några ggr och vi messar typ varje dag...jag frågar till slut den HEMSKA frågan om vad det är han vill...om det bara är sex han vill ha eller om han vill träffas och se vad som händer? biter på naglarna i väntan på svaret...men får inget svar! Några dagar senare får jag dragit ut att han inte är ute efter ett förhållande och jag förklara att jag tycker att det är bra och veta vart jag har honom och att jag uppskattar raka rör... hmmm...Raka rör va visst inte hans grejj!?


Har på omvägar fått veta att han har träffat sitt ex samtidigt som han träffat mig och nu har dom blivit tillsammans igen...min fråga är varför är det så jävla svårt och bara vara rak och ärlig? Att säga att man inte vill träffas mer för att man börjat träffa sitt ex igen? eller att man bara kanske inte vill överhuvudtaget? 


Det är inte så att jag blev ledsen och besviken och att jag var ute efter ett förhållande och trodde att det skulle bli vi...jag blev bara besviken för att jag trodde att han faktiskt var en helt reko kille och för att jag trodde att han var nåt han uppenbarligen inte va!


Besvikelse är en knepig känsla...



Av sanna - 7 juli 2008 01:30


Är nu hemkommen från Arvikafestivalen och precis som alltid när jag åker på festival har jag haft as kul!!!


Vi åkte i tisdags och efter några mindre svårigheter att hitta vart vi skulle hoppa på festivalbussen inne i gbg så började vi undra lite smått vart stereon tagit vägen...hmm?! Den låg visst kvar i bilen...typiSKT!

När vi sitter på bussen kliver det en kvinna i sina bästa år...typ 30 som hade den STÖRSTA pumlan jag någonsin sett...den va ENORM!!! steffie (som är diskretast och nyktrast...NOT!)  på vägen dit "ska bara" ta kort på den...som tur va märkte hon inget...då hade jag skämts ihjäl!


Petra va fullast när vi kom fram och hon va definitivt fullast när vi kom in på campingområdet...på vägen in i kön till entrén började tetrapak varm och kall nr 1 att läcka, steff och petra ställer sig och häller i sig det som är kvar för missbruk är ju inget dom håller på med?

När vi precis har kommit in och fått våra armband påpekar en ordningsvakt att nu har varm och kall nr 2 börjat läcka...ordningsvakterna ser något skeptiska ut när Petra ställer sig och ska hälla i sig den också så jag lyckas stoppa henne och vi får gå in på området med Petra i säkert förvar...


   Petra lillefull, vinka sa jag!


 

På onsdan låg vi och svettades, drack och sov omvartannat...det va så sjukt varmt och ingen skugga nånstans...inte som hultan där man kan tälta under träd direkt...


På torsdan fyllde Steff år...jag och Emmi hade gjort kort med uppdrag på innan vi åkte och inhandlat en styck skrikrosa peruk, en plastmegafon, en skylt, en vattenpistol och 3 st minitetrapak med Åkessons (det äckligaste vinet man kan hitta)... Steff va alldeles för bakis och tillbringade en del av dan ståendes vid en buske och spydde så Petra underhöll oss med alla uppdragen istället...you rock!!!


Jag i Steffies peruk...den blev bortbytt på bytesloppisen!

Jag i Steffies peruk...den blev bortbytt på bytesloppisen!!!


VI åstadkom rätt mycket under festivalen faktiskt...vi fick poliser att vicka på rumpan (dom trevligaste poliserna jag har träffat på nångång faktiskt), vi hade bytesloppis, vi efterlyste Per Vers, vi gjorde konstverk och Petra stod för joddlingen under veckan...Joddeli joddeli jooohoooo sa jag! haha


Petra och gula gubben...petra showade nog mer än va han gjorde! haha



Jag, steff och Petra...steffie har blivit besegrad av all fylla, dålig mat och för lite sömn...tröttöga!

den största mumien jag sett...


Petra blev liiiiite törstig...i brist av vatten på flaska, dög vattnet i ölkylningspåsen fint!

Emmi piggöga...hon blir aldrig tröttöga...



lillkillen...burkas...

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards