Alla inlägg den 26 juli 2008

Av sanna - 26 juli 2008 13:39


...Oh my god!


Vad är det med killar? I don't get it... Snacka om att inte kunna ta ett nej och sen är det jag som är tom? Kokar du på det lella sa jag?!


Igår var en väldigt lååång men trevlig dag...va och käka lunch med Jenfa på Lounge, Lollo gör världens goaste kycklingsspett! Gick till Punkten och väntade tills Emmi sluta och sen gick vi till Lounge en sväng...sen dog vi lite lätt på Emmis soffa!


Gick hit och städa lite snabbt, det va inte en sekund för sent...för nu va det inte dammråttor i hörnen längre, det liknade mer dammelefanter!  Larsson kom hit och sen efter en stund kom Jenfa, Marcus och Toffe och vi flytta till baksidan och drack öl...tror vi hamnade mitt i ett getingbo för det var hur många getingar som helst! Vi flyttade för Toffe såg lite lätt panikslagen ut... Johan, Nancy och Jonas kikade förbi en sväng och så spelade vi lite kubb...vi förlora, två ggr! Allt va kungens fel!



Luktar fötterna illa?! hmm..?


 

Krullis och Larsson


Emmi argöga... 


Flinns lillefull innan hon däcka på min soffa...fullöga sa jag!


Flyttade oss innåt efter att min alkis granne blev suröga och klagade som vanligt! Han skulle upp och jobba, TROLIGT!? Rickard och hans kompis kom förbi och vi spelade switch fast med tärningar, min kortlek ligger ju i Arvika! TypiSKT! Grannen kom ner och drack lite öl också...


Nu är jag bakfull och ska dö lite i min soffa...ikväll blir det grillning vid Öresjön! Jag ska nog vara nykter idag dock, pallar inte att vara bakis i denna värmen!



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards